Jannika Röding- Professionell nagelspecialist hos Sabai Sabai Spa.

Tidigare erfarenheter:

Redan 1984 började jag skapa vackra och naturliga naglar på Scratch Nails. Där utvecklade jag verksamheten till att även inkludera försäljning av underkläder och smycken.

Efter Scratch Nails blev Björn Axén min nya arbetsgivare där jag blev ansvarig för nagelvården vars verksamhet jag byggde upp och utvecklade under 5 år.

Förutom nagelvård har jag även arbetat med miljöfrågor hos Världsnaturfonden och under tio år varit starkt engagerad hos BRIS som samtalsrådgivare. Detta ledde även till en guvernanttjänst på SVT där jag undervisade barnskådespelarna i ”Svensson, Svensson”.

Då kreativitet och skapande faller sig naturlig för mig valde jag att utbilda mig inom levande verkstad och projektledarutbildning på Långbro folkhögskola. Efter kursen projektledde jag på eget initiativ utställningen "Man tager vad man haver" år 2000 på Kulturhuset i Stockholm. En hållbarhetsutställning där vi återanvände skräp och skapade nya föremål. Utställningen drog fulla hus och engagerade många människor.

Efter flerårigt engagemang med barn och mångfaldigt pyssel kom längtan efter nagelskulptering tillbaka. Jag vidareutbildade mig inom nagelteknologi (bioskulptur och calgel). Därefter har jag drivit verksamheter på Skönhetsborgen, Medusa, Chambre Separeé och Sabai Spa. Jag arbetade även i nästan ett år på salongen Corinne & Friends, men valde att flytta tillbaka till Sabai Spa, som speglar min personlighet bättre.