Jannika Röding- Professionell nagelspecialist hos Sabai Sabai Spa.

Min drivkraft

Jag är utbildad samt specialiserad inom nagelvård, som jag varit verksam inom sedan 1984. För mig är nagelvård inte enbart ett yrke utan ett genuint intresse och passion. 

Jag har alltid varit fascinerad av händer. Händer säger så mycket om en person och dess personlighet. Dom är det arbetsverktyg som du använder mest i vardagen och avslöjar mycket om hur du mår och vem du är. Händer är även en av vår kropps viktigaste redskap i både mötet med andra människor och som arbetsredskap som vi använder dagligen. I mitt yrke har jag privilegiet att inte bara hjälpa människor att lyfta fram och förstärka människors vackra händer och ge dem förnyat självförtroende utan även möjligheten att träffa mycket intressanta människor. 

Då jag är nyfiken av mig som person, och det personliga mötet alltid är centralt i mina yrkesval, så blev det naturligt för mig att även fördjupa mig i studier inom psykologi. Ofta är samtalen en lika viktig del av upplevelsen hos mig som själva nagelvården. Kanske är det också en anledning till att så många av mina kunder återkommer frekvent.

Min drivkraft är sammanfattningsvis nöjda kunder som är resultatet av kvalitet och kundvård i det personliga mötet.